Pages

Friday, October 22, 2010

Lucky No.777 - Give Away

Yahooo!!!1st time sy menyertai give away...selalu nmpk kt blog kwn2 ada buat give away tp ntah nape xterjoin plak...mlm tadi sambil sy dok mengintai2 dan membaca comment kt blog ABG BEN kita..wah!!!Abg tau...ye lah veteren dihormati, yg muda di sayangi..hehehe. Tertarik pd comment slh seorg kwn blog kita..BILA JARI MAMA MENARI  ..sy menarikanlah juga jari jemari yg xberapa nk halus ni..hikhikhik...TETIBA JENG JENG JENG...................

:: Lucky Number ::

ini adalah s.t.i.c.k.y  p.o.s.t sehingga orang ke-777 dikenalpasti.. jeling-jelingkan! 
entry terbaru otomatik kat bawah entry nih!


Salammmmm...


http://2.bp.blogspot.com/_NA3soSbfeXY/TL0vq5W86sI/AAAAAAAABR0/AOwCWLH319I/s1600/666.bmp



since aku dpt tangkap no. 666 ni, so dgn ini aku mengumumkan... 
raya haji jatuh pada hari rabu kepada sesiapa yang masuk sini, jeling-jeling lah sidebar belah kanan tu ye.. kot2 terkena no. 777, sila tangkap dan habaq kat cheq nooo... maybe nak bg something kat kamoo kalau ada rejeki lebey... hahahaha.



tata... baik aku blah cepat2
DAN....dgn segera ku melihat counter number itu..hikhikhik..eh? eh!eh....777 lah...yes yes!!


Since 10.09.10 - Who Hit 7177... dapat hadiah tao??

SofLens Toric

Ini adalah respon dr blog kawan kita yg membuat Give Away KLIK SINI
Terima Kasih Tuan Tanah..hehehehe
YAAAAAAHHHHHOOOOOOOOOOOOO!!!!!


Followers